Gemeenteraad Tilburg achter Trappers via corona steunfonds


Uitverkocht Stappegoor. Bron: Tilburg.com

Aangezien de gemeenteraad van Tilburg heeft ingestemd met coronasteun kunnen de Trappers een goede start maken voor het 2021-2022 seizoen. Algemeen directeur Ruud van Baast vindt het geweldig dat de gemeente ons wil steunen in deze hectische Covid-19 tijden. ‘De kosten gingen door maar de inkomsten vanuit bezoekers en de horeca vielen compleet stil. Het werd niet alleen een sportieve aderlating maar vooral een financiële.’

Wethouder Sport Rolph Dols gaf eerder al aan dat ‘IJshockey leeft in de stad en de Trappers dragen bij aan een gevoel van trots. En voor vele van de bevolking is een bezoek aan Stappengoor een sociaal bindmiddel.’ Ondanks dat de Trappers nog niet wisten of er steun kwam vanuit de gemeentelijke hoek. Was men achter de schermen al druk bezig met het nieuwe seizoen want stilstand is achteruitgang. Sportief wil men geen stap terugdoen en net als de afgelopen seizoenen.  Blijft de doelstelling om de Oberliga titel voor de vierde keer naar Tilburg te halen.

Foto: Romy Mullens (Tilburg Trappers Fan)

STAMMTISCHAVOND

De fanatieke supporters smachten op het moment dat men weer op de tribunes kunnen plaatsnemen. Om het legioen te informeren houden de Trappers een digitale Stammtischavond. Tijdens deze avond zal er meer bekend worden gemaakt over de plannen voor het komende seizoen.

 

Previous Wéér overtime bij Capitals, Carolina en Colorado geven signaal af
Next Tampa Bay in control, Pittsburgh en Vegas slaan terug