Sprong noteert assist in overtime zege van Washington


Sprong Capitals IJshockey

De NHL playoffs zijn los! Washington Capitals en Boston Bruins trapten het post-season af met een prachtige pot ijshockey. Sprong en de zijnen wonnen in overtime. Edmonton speelde zijn laatste wedstrijd van het reguliere seizoen.

Luister: De NHL Podcast van Face-Off

Washington Capitals – Boston Bruins 3-2 OT

Alles wat een playoff wedstrijd mooi maakt zat in het eerste duel tussen Washington en Boston. Voor de tiende keer op rij werd een post-season duel tussen beide duels met één goal verschil beslist. Daarvan moesten er vijf naar overtime. Zo ook vannacht. Daniel Sprong pikte een assist op bij de 1-0 van Tom Wilson. Caps-goalie Vitek Vanecek moest er geblesseerd af en werd vervangen door Craig Anderson.

Boston kwam twee keer terug van een achterstand, waarmee het de extra tijd afdwong. Nick Dowd werd de overtime hero van Washington in de vijfde minuut van de overtime. 1-0 Washington, waar maandag op dinsdag duel twee op de rol staat.

Edmonton Oilers – Vancouver Canucks 1-4

Connor McDavid zette zijn seizoenstotaal op 105 punten. Edmonton vergooide het duel in de slotperiode in zestien seconden. Matthew Highmore en Travis Boyd scoorden de 1-2 en 1-3. Vier minuten later prikte Highmore zijn tweede binnen en nam Vancouver de punten mee.

Previous 'Daniel Sprong heeft echt grote indruk gemaakt in Washington'
Next Drie thrillers op speeldag twee van de NHL PlayOffs