Vegas en Colorado houden race om Presidents’ Trophy spannend


Face-Off IJshockey NHL

Vijf duels op de woensdag. Vegas en Colorado wonnen beiden hun duels met 6-0. Dat betekent dat de Presidents’ Trophy komende nacht pas wordt vergeven. Connor McDavid en Auston Matthews lieten ook weer van zich horen.

Lees ook: Ernesto Klem twee seizoenen naar CAIROX HIJS Hokij

San Jose Sharks – Vegas Golden Knights 0-6

Opnieuw een shutout voor Marc-André Fleury met 17 saves. Vegas domineerde van begin tot eind. Of de zege genoeg is voor de divisie-titel en de Presidents’ Trophy, hangt nu af van Colorado.

Colorado Avalanche – Los Angeles Kings 6-0

Ook een 6-0 zege voor Colorado. Zij staan op de drempel van de divisie-titel en de NHL-titel. Als zij ook in hun laatste duel van de Kings winnen, pakken zij de laatste twee prijzen van het seizoen.

St. Louis Blues – Minnesota Wild 4-0

Ville Husso pakte zijn eerste shutout van zijn loopbaan met 31 saves. David Perron had een goal en twee assists in de puike zege van de Blues.

Montreal Canadiens – Edmonton Oilers 3-4 OT

Connor McDavid voegde maar weer eens twee punten toe aan zijn totaal (104). Dominik Kahun maakte de winnende na 27 tellen in overtime.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs 4-3 OT

Ottawa sloot het seizoen af met een zege in overtime op Toronto. Auston Matthews scoorde zijn 41e van het seizoen. De winnende kwam van Josh Norris na negen seconden in de extra tijd.

Previous Ernesto Klem tekent voor twee jaar bij CAIROX HIJS Hokij
Next Colorado wint Presidents' Trophy, ongekende comeback St. Louis