Islanders winnen voor negende keer op een rij, Toronto verliest weer van Ottawa


Face-Off IJshockey NHL

Zes wedstrijden afgelopen avond en nacht waarbij de Hurricanes de achtste overwinning op een rij pakte en de Islanders hun negende. Toronto verliest voor de derde keer van Ottawa.

Minnesota Wild – Arizona Coyotes 4-1

Drie unanswered goals in de derde periode voor de Wild. Met een goal en een assist was Kevin Fiala degene met de meeste punten.

Detroit Red Wings – Carolina Hurricanes 1-2

Een acht game winning streak voor de Hurricanes. Mede dankzij goalie Alex Nedeljkovic met 25 saves en een shorthanded goal van Dougie Hamilton.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs 4-3

Twee goals binnen zeven seconden in de zesde minuut betekende al het einde van Leafs goalie Michael Hutchinson. En twee goals binnen 53 seconden door Drake Batherson in de tweede periode gaven de Senators genoeg marge om voor de derde keer dit seizoen de Leafs te verslaan. Senators goalie Joey Daccord pakte zijn eerste NHL overwinning.

Colorado Avalanche – Los Angeles Kings 4-1

Met ieder een goal en een assist waren Nazem Kadri en Andre Burakovsky trefzeker voor de Avalanche.

New Jersey Devils – New York Islanders 2-3 SO

Terwijl P.K. Subban dacht voor de Devils de game winner te scoren in overtime werd hij teruggefloten voor off-side. Ook twee minuten powerplay waren niet voldoende voor de winst. Tijdens de shootouts pakte de Islanders hun negende overwinning op een rij.

Columbus Blue Jackets – Dallas Stars 1-2 SO

Met zijn terugkeer na de blessure was Alexander Radulov weer goud waard voor de Stars. Hij scoorde de game winning shootout.

Previous Sprong scoort opnieuw, Buffalo in zwaar weer, Islanders in bloedvorm
Next Sprong scoort weer, Florida pakt koppositie, 1000 punten Malkin