Danny Gyesbreghs nieuwe hoofdcoach voor Mechelen Golden Sharks


Raf Ceulemans stopt vanwege medische redenen

Zojuist vernamen we dat Mechelen Golden Sharks een akkoord heeft bereikt met Danny Gyesbreghs om per direct in te stappen als coach voor het eerste team van Mechelen. De gezondheidssituatie omtrent Raf Ceulemans, vorige week nog in de bank tijdens de oefenwedstrijden van de Sharks, evolueert niet in de verwachte richting. De 38-jarige Ceulemans, die vorig seizoen als coach indruk maakte bij het beloften team in de eerste divisie, kampt al een tijdje met medische problemen. De voorbije dagen bleek dat hij toch niet langer zijn rol 100% kan waarmaken als hoofdcoach van het BeNe-team.

Raf Ceulemans

Interne oplossing met Danny Gyesbreghs

Vanmiddag werd dan intern druk overlegd en overeenstemming bereikt met Danny Gyesbreghs. Jawel, de papa van Vadim. De 58-jarige Gyesbreghs werkt immers al vier seizoenen in Mechelen als coach van de Cold Play Lady Sharks. Dit damesteam speelt al enkele seizoenen succesvol in de Duitse Regionalliga, het tweede niveau voor Dames in Duitsland. Zelf was hij een meer dan verdienstelijke verdediger. Groeide door bij Griffoens Geel, speelde jaren voor Phantoms Antwerp en sloot zijn spelersloopbaan af bij Haskey Hasselt. Als speler was Danny meervoudig Belgisch international. Bij Hasselt debuteerde Danny als coach en was ook enkele jaren bij Leuven Chiefs aan de slag. Tevens ook hoofdcoach van de Belgische U18-selectie en als assistent van team Belgium bij de senioren.

View this post on Instagram

Coach Lady Sharks @ work – Danny Gyesbreghs ???

A post shared by Mechelen Golden Sharks (@mechelengoldensharks) on

 

Previous Bulldogs en Chiefs starten sterk met winst om Beker van België
Next Mechelen haalt drie punten binnen bij Herentals