Vadim Gyesbreghs verlaat Snackpoint Eaters Limburg


Gyesbreghs Eaters
Foto: Kurt Tops

Snackpoint Eaters Limburg zal een nieuwe aanvoerder in de eigen gelederen moeten vinden. De huidige captain, Vadim Gyesbreghs, heeft de club verlaten. De Belg ziet zich genoodzaakt om door alle COVID-19 perikelen, het ijshockey dichter bij huis te zoeken.

Tekst gaat onder de video verder

GYESBREGHS: 3 JAAR EATERS

De rotsvaste Belg was, na zijn overstap uit het Franse Brest, drie jaar actief op Glanerbrook. In 73 officiële BeNe League duels kwam Gyesbreghs tot 119 punten (36G, 83A). Zijn beste seizoen in het shirt van de Limburgers was het seizoen 2018/2019. Toen reikte Eaters tot de halve finale in de strijd om de BeNe League en moest het het hoofd buigen na een sensationele serie tegen HYC. In de play-offs was de verdediger goed voor dertien punten in zes duels.

De nieuwe club is officieel nog niet bekend. Het geruchtencircuit plaatst de 28-jarige verdediger in Mechelen.

 

Previous Eerste goal De Jong, Hamers scoort in overtime
Next Tampa scoort drie vroege treffers en wint van Dallas