Vooruitblik Stanley Cup finale, contract Sprong, free agent Alex Pietrangelo en Hart trophy


Het is weer tijd voor de Face-Off NHL podcast seizoen twee episode negen. Host Cor Machielsen sprak met Luciano van der Oost en Rowdy van Grieken over de uitslagen in de Conference Finals en een voorbeschouwing op de Stanley Cup Finale tussen de Dallas Stars en Tampa Bay Lightning. Ook kwam Daniel Sprong voorbij aangezien hij twee jaar heeft bijgetekend bij de Washington Capitals. De Blues die Captain Alex Pietrangelo aan de kant zetten en een voorspelling wie op maandag 21 september de Hart Trophy wint. Leon Draisaitl, Artemi Panarin of Nathan MacKinnon.

Abonneren

Abonneer je op de Face-Off podcast op één van je favoriete  platforms Spotify, Google Podcast of de Apple Podcast. Zo mis je geen uitzending!

Previous Degelijke winst oefenwedstrijd Tilburg Trappers tegen Krefelder EV 1981
Next Dallas verslaat Tampa met 4-1 dankzij goalie Khudobin