Eerste ijstraining Tilburg Trappers met twee nieuwe gezichten


Foto: Barend Hoogteijling - Face-Off.nl

Op Stappegoor vond op dinsdagavond 25 augustus de ‘eerste’ training van Tilburg Trappers plaats. Daarmee wordt bedoeld de eerste gezamenlijke verplichte ijstraining van het seizoen. Diverse spelers zijn afgelopen weken al op eigen gelegenheid het ijs opgegaan. Deze eerste training is dik vijf maanden na het abrupte einde vanwege Covid-19.

Ties van Soest (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)

Selectie

Tilburg Trappers kondigde tijdens de online stamtischavond aan dat de selectie onder normale omstandigheden hetzelfde als afgelopen seizoen zou blijven. Ties van Soest die vorig jaar ook meetrainde, is op dit moment op proef bij de Oberliga Nord kampioen van 2019-2020. Ook U20-international Jowin Ansems deed aan de training mee. De 17-jarige goalie zal waarschijnlijk aan gaan sluiten bij het Eerste Divisie team van de Tilburgse club. Vorig seizoen speelden Van Soest voor South Shore Kings. Daarvoor was hij actief in de jeugdopleiding van Düsseldorfer EG. Ook Ansems heeft, een deel van, zijn jeugdopleiding in Duitsland gehad. Net zoals zijn broer Roy, die tijdens het vorige seizoen al overkwam naar Tilburg, kwam hij uit voor Iserlohner EC.
Bartek Bison, Boet van Gestel en Delaney Hessels waren niet aanwezig.

Jowin Ansems (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)

Beelden van de training

Hieronder zijn diverse video’s van de eerste training te zien zoals; een compilatie van de training, interviews met Mickey Bastings en Jordy Verkiel, en diverse foto’s die tijdens de eerste training zijn gemaakt.

Aftermovie eerste training:

De Foto’s

 

Mitch Bruijsten (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Max Hermens (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Ruud Leeuwesteijn (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Tilburg Trappers (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Wouter Sars (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Kevin Bruijsten (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Bo Subr (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Jordy van Oorschot (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Diego Hofland (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Leeuwesteijn – Ansems – Meierdres (Foto: Barend Hoogteijling – Face-Off.nl)
Previous Vancouver revancheert zich tegen Vegas, Tampa wint in overtime
Next Tampa kleineert Boston, Colorado ontsnapt, Philadelphia doet het in overtime