NHL return to play, Daniel Sprong in de playoffs, voorbeschouwing pre-playoffs


Het is weer tijd voor de Face-Off NHL podcast seizoen twee episode vijf. Host Cor Machielsen sprak met Jacco van Keulen, Luciano van der Oost en Rowdy van Grieken over return to play in de NHL, de pre-playoffs en gaven hun voorspellingen voor de Stanley Cup Finale. Ook gingen ze in op het ontslag van John Chayka en de reactie van Arizona daarop. En ook werd de nieuwe franchise Seatlle Kraken onder de loep genomen. Ook de selectie van Daniel Sprong door de Washington Capitals om mee te gaan naar de playoffs kwam natuurlijk voorbij.

Abonneren

Abonneer je op de Face-Off podcast op één van je favoriete  platforms Spotify, Google Podcast of de Apple Podcast. Zo mis je geen uitzending!

Previous Herentals start met girls team
Next Chicago overklast Edmonton, Penguins in overtime onderuit