Hoe is het met Cheyne Matheson?


Cheyne Matheson
Foto: Barend Hoogteijling, Face-Off

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. Tevens bespreken we we de hoogtepunten en teleurstellingen van afgelopen seizoen.

Cheyne Matheson

Cor Machielsen sprak op Tweede Paasdag met Cheyne Matheson van Kiruna AIF. Cheyne zit inmiddels weer in Canada en omdat Cor daar niet naartoe kon, ging dit gesprek via Skype. Cor en Cheyne spraken onder andere over het verschil tussen de BeNe League en HockeyEttan. Uiteindelijk werd het een gezellig praatje tussen beide heren.

Tekst gaat verder onder de video

Transfer

In 2019 vertrok Matheson bij Bulldogs de Liège en ging hij naar Kiruna. Barend ging in oktober naar Zweden en zocht hem op. Daarvan hebben we natuurlijk beelden en die zijn hieronder te bekijken.

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Jurryt Smid keert na één seizoen Nijmegen terug bij CAIROX HIJS Hokij
Next Canadese import voor Bulldogs de Liège; Sean McGovern