Jurryt Smid keert na één seizoen Nijmegen terug bij CAIROX HIJS Hokij


Jurryt Smid
Foto: Kurt Tops

Jurryt Smid keert na één seizoen Select 4-u Devils Nijmegen terug in De Uithof. De 29-jarige verdediger heeft voor twee seizoenen getekend bij CAIROX HIJS Hokij.

SMID: TERUG IN HET HAAGSE

Smid keert daarmee terug in het Haagse, de regio waar hij vandaan komt. Nadat hij eerder al van 2008 tot 2011 in Nijmegen speelde, beperkte het Devils-avontuur zich ditmaal tot één seizoen. Ondanks dat er een optie lag om voor één of twee jaar bij te tekenen, kiest de verdediger voor een terugkeer bij HIJS. Voor de overstap naar naar het Triavium verdedigde hij de drie seizoenen daarvoor het blauw en rood van Den Haag.

Tekst gaat onder de video door

Afgelopen seizoen kwam Smid, door een blessure, slechts vijftien BeNe League duels in actie. Na Jay Huisman, Jay de Ruiter en Ronald Wurm is hij de vierde ‘nieuwe’ aanwinst voor de ploeg van Chris Eimers. De hoofdcoach verlengde zelf ook zijn overeenkomst tot en met 2023.

Previous Hoe is het met Steve Mason?
Next Hoe is het met Cheyne Matheson?