Hoe is het met Max Hermens?


Max Hermens, de maker van de Hattrick. Foto: Arie Leeuwesteijn

In de nieuwe (tijdelijke) rubriek ‘Hoe is het met?’, skypen wij met spelers en staff van diverse clubs in diverse competities. Ook hun leven stond even stil toen het Coronavirus de competities vroegtijdig lieten stoppen. Daarom nemen wij komende weken contact op met spelers en staff om te polsen hoe het met ze gaat. Hoe ze afgelopen seizoen hebben beleefd, wat ze op dit moment doen en zo de plannen zijn.

Max Hermens

Dinsdagmiddag sprak onze Barend Hoogteijling met Max Hermens Max, 22 ondertussen, speelde als knaap bij Zoetermeer. Op zijn zestiende ging het naar het Talentteam in Eindhoven. Vervolgens trok deze energieke center voor drie seizoenen naar het Zweedse Nacka. De voorbije drie seizoenen was Max in de Oberliga actief waarin hij 125 punten scoorde voor Tilburg Trappers.

Het Skype-interview is hieronder te vinden. Als jij deze video tof vindt, vergeet dan zeker de video niet te liken en je te abonneren op ons kanaal.

Januari 2020

In januari toen in Nederland het Coronavirus nog niet was neergestreken zagen we Max Hermens o.a. scoren in Krefeld tegen Krefelder EV 1981. Hieronder is het doelpunt te zien:

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Even bellen met : Uli Egen, de nieuwe Coach van Bulldogs de Liège
Next Jay de Ruiter keert na twee jaar Amerika terug bij Den Haag