Quarantainetip: home workouts van PTI houden ijshockeyers fit


PTI WOrkouts

Het is al lastig genoeg om deze weken in huis te zitten. Face-Off introduceerde een NHL20 toernooi, onze partner PTI heeft een prachtig home workouts schema ontwikkeld om jezelf fit te houden. Met een speciale aanbieding voor onze Face-Off fans: kids krijgen de workout GRATIS aangeboden!

WORKOUTS IN BARRE TIJDEN

PTI WOrkouts

Ivy van den Heuvel, eigenaar van PTI, beandrukt het belang van beweging in deze bijzondere tijden. “Het is voor velen ontzettend pijnlijk dat het seizoen in één keer stil is gezet. Je merkt dat mensen zoekende zijn om bezig te blijven. Juist voor hen is dit een prima programma, waar ijshockeyers ook echt iets aan hebben. Een mooi programma om tot en met 6 april aan je fitheid te werken. Zo proberen we vanuit PTI een steentje bij te dragen en een beetje uitdaging te bieden.”

Aanmelden kun je via DEZE LINK

PTI

Na zijn afscheid bij Tilburg Trappers zette Van den Heuvel PTI op en sinds kort zitten zij in een gloednieuw pand. Het gaat goed met de voormalig captain van Trappers, die af en toe nog een lekker portje meepikt bij Breda Yeti’s.

Tekst gaat onder de foto verder

Ivy van den Heuvel Yeti's Breda
Foto: ISOSports Sportfotografie – Roel Louwers

PTI is in Tilburg dé personal trainer organisatie. Van gewichtsverlies tot kracht- of conditietraining: alles draait om jouw ambities. In onze ruime gym trainen we volgens het wetenschappelijk onderbouwde NASM-principe. We focussen op het behalen van resultaat door effectief te trainen, je te helpen bij het maken van gezonde voedingskeuzes en het bereiken van de juiste mindset voor structurele levensstijlverbetering

Previous Hobey Baker, de beste amateurijshockeyer van Amerika
Next Face-Off NHL20 Toernooi: De play-offs gaan beginnen