Flyers verslaan Capitals, rare tegengoal voor Canucks goalie Demko


Face-Off IJshockey NHL

Maar vier wedstrijden afgelopen nacht in de NHL. De Flyers zijn de Capitals nu tot op een punt genaderd door de winst op bezoek in de hoofdstad. De Flames deden weer een comeback in de derde periode en Anaheim won met nog 1.2 seconden te spelen in overtime. Goalie Thatcher Demko van de Canucks kreeg wel een hele vreemde goal tegen. Je ziet en leest het hier allemaal verzameld door Cor Machielsen.

Calgary Flames – Columbus Blue Jackets 3-2 OT

Calgary stond na de eerste periode al met 0-2 achter. Pas een minuut voor tijd maakte Matthew Tkachuk de gelijkmaker met een tip-in. Elf seconden voor het eind van de overtime was het T.J. Brodie die met een wrister Het extra punt in Calgary hield.

Colorado Avalanche – Anaheim Ducks 3-4 OT

Zeven overwinningen op een rij voor de Avalanche werd een halt toegeroepen door de Ducks. Het leverde Colorado wel een puntje op omdat de game winner gemaakt werd in overtime. Met nog 1.2 seconden te spelen schoot Rickard Rakell met een wrister de winnende achter Pavel Francouz. Voor de mannen uit Anaheim maakte Andrew Agozzino zijn eerste goal in vier wedstrijden na de trade met Pittsburgh.

Vancouver Canucks – Arizona Coyotes 2-4

De vierde nederlaag op een rij moesten de mannen uit Vancouver ondergaan. Na een 2-1 voorsprong voor de Canucks in de 46ste minuut waren het vervolgens drie unanswered goals van de Coyotes die het verschil maakte. De 2-3 viel in de 52ste minuut en werd gescoord door Lawson Crouse via een van richting veranderd schot.

Washington Capitals – Philadelphia Flyers 2-5

Philadelphia Flyers wonnen op bezoek in Washington van de Caps. Ze staan nu nog maar een punt achter op de Caps. Desondanks zijn ze voorlopig James van Riemsdyk even kwijt met een gebroken hand. Met een goal en een assist waren Kevin Hayes en Ivan Proporov belangrijke schakels in de overwinning.

Previous Herstel Pittsburgh, Boston wint topper in Tampa, spanning stijgt om de wildcards
Next Playoffs Beneleague en Oberliga, debuut Daniel Sprong bij de Hershey Bears