UNIS Flyers Heerenveen, favoriet in de Eerste Divisie, Senna Peeters en een jaar bij de bond


Senna Peeters is bezig met een prima eerste seizoen bij Halifax Mooseheads. Wordt hij volgend jaar gedraft door een NHL team?

Senna Peeters

Ed: Die kans is heel groot aanwezig. Hij verschijnt op steeds meer lijstjes dat hij in ronde twee of drie gedraft zal worden. Zeker nu er veel leegloop is geweest bij Halifax met trades, waarbij ze flink wat topspelers hebben weggeruild, staat hij steeds vaker in de schijnwerpers. Gedraft? Ja. Of hij daadwerkelijk zal spelen direct? Ik zeg nee, maar het zou me, gezien zijn werkethiek, niet verbazen als hij a la Sprong iedereen verrast.

Cindy Scheffers: Ik denk dat het nog te vroeg is om te denken dat hij gedraft gaat worden door een NHL team. Ja, hij speelt goed, maar ervaring telt ook.

Graeme: Senna Peters speelt erg lekker. Dat hebben ze in de NHL wel gezien. Ik gun het hem van harte, maar een jaartje langer bij de Mooseheads kan ook geen kwaad. Hij heeft nog een hele carrière voor zich!

Jacco: Nee volgend jaar nog niet denk ik. Ondanks dat hij prima speelt heeft hij tijd nodig. Je moet ook niet te snel willen. Draften betekent natuurlijk niet dat hij dan gelijk in de NHL komt te spelen, maar een tijdje Mooseheads kan geen kwaad.

Previous Van Nes trakteert zichzelf op een goal bij winst Bobcats
Next Tilburg Trappers King of the North na ruime winst op runner-up Herner EV