UNIS Flyers Heerenveen, favoriet in de Eerste Divisie, Senna Peeters en een jaar bij de bond


Heerenveen pakte met overmacht de nummer één positie in de BeNe League. Hadden jullie dit voor aanvang van het seizoen verwacht?

UNIS Flyers Heerenveen
Foto: Barend Hoogteijling, Face-Off

Graeme: Heerenveen doet altijd mee om de prijzen. Dat het zo makkelijk zou gaan had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Heerenveen heeft een solide team dat als team wedstrijden wint. Spelers weten elkaar te vinden en van wat ik heb gezien lijkt het ook dat spelers elkaars ‘mindere’ kwaliteiten compenseren/verdoezelen. Dat is een compliment voor de trainer.

Jacco: Ik heb Heerenveen altijd tussen de favorieten staan. Ondanks dat er wat belangrijke jongens weg zijn gegaan hebben ze het toch maar mooi geflikt.

Ed: Nee. Ik vind het een puike prestatie van Heerenveen. Mike Nason had dit overigens ook niet verwacht, maar al vroeg in het seizoen kreeg hij het team echt heel goed draaiend. Wat ik knap vind is dat ze onverstoorbaar lijken, niet in paniek raken. Van outsider gaan zij nu voor velen naar de favoriet voor de BeNe League titel.

Cindy Scheffers: Ja, ik had het eigenlijk wel verwacht. Heerenveen draait altijd wel mee aan de top van de BeNe League. Leuk dat ze nummer één zijn geworden.

Previous Van Nes trakteert zichzelf op een goal bij winst Bobcats
Next Tilburg Trappers King of the North na ruime winst op runner-up Herner EV