‘Between the legs’ goal helpt Winnipeg niet vooruit richting wild card plek


Face-Off IJshockey NHL

Afgelopen nacht waren er vier duels in de NHL. Waarbij er weer een wonderschone ‘Between the legs’ goal te zien was van Jets Kyle Connor en een mooie Tic Tac Toe goal door de ‘Bench of Jerks’ uit Carolina. Verder speelde San Jose Shark Brent Burns zijn 1100ste wedstrijd. De update krijgt u van Cor Machielsen.

Carolina Hurricanes – New Jersey Devils 5-2

Inmiddels hebben de Canes drie van de laatste vier wedstrijden gewonnen. Doordat goalie Petr Mrazek 35 schoten pakte van de Devils had hij een aardig aandeel in de winst. Slowaak Martin Necas scoorde een goal en had een assist. Bij de 3-1 van Andrei Svechnikov sprak de verslaggever de woorden Tic Tac Goal.

Columbus Blue Jackets – New York Rangers 1-3

Na een periode van vijf overwinningen op een rij met drie shutouts heeft goalie Elvis Merzlikins inmiddels er drie op een rij verloren. Daar staat tegenover dat de eerste goal van de Rangers al na 22 seconden in het net lag. Het was Pavel Buchnevich die met een slap shot de score opende. Aan het eind van de tweede periode scoorde Oliver Bjorkstrand de 1-1. Desalniettemin hielp het Columbus niet aangezien in de laatste drie minuten van de wedstrijd het verschil werd gemaakt door Chris Kreider met de game winning goal.

Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens 4-1

In zijn tweede wedstrijd voor de Penguins scoorde ex Wild Jason Zucker twee goals en bovendien gaf Sidney Crosby drie assists. Daarom hijgen de Penguins inmiddels in de nek van Metropolitan Divisie leider Washington.

Winnipeg Jets – San Jose Sharks 2-3

In de strijd om de wild card plekken heeft Winnipeg dure verliespunten opgelopen tegen de Sharks. Na een 0-1 achterstand na de eerste twintig minuten corrigeerde de Jets de stand in de tweede periode naar een 2-1 voorsprong. Mede dankzij de prachtige goal van Kyle Connor. Daarentegen pakte de Sharks weer de voorsprong in de 45ste en 46ste minuut doordat twee wristers van Melker Karlsson en Timo Meier te machtig waren voor goalie Connor Hellebuyck die alweer zijn 48ste wedstrijd speelde. Nashville en Minnesota staan er beter voor qua het aantal verliespunten.

Previous Pak slaag voor Luik in Nijmegen, Den Haag wint spektakelstuk
Next Zack Kassian zeven duels geschorst en boete van $166.000