Nashville helpt bij New Jersey weggestuurde John Hynes te winnen


Face-Off IJshockey NHL

Drie wedstrijden afgelopen nacht in de NHL. Met de eerste hattrick uit zijn carrière voor Alex Iafallo en zijn L.A. Kings. Elf goals bij New Jersey tegen Nashville. Cor Machielsen met de update.

Arizona Coyotes – Los Angeles Kings 2-3 OT

Alle drie de Kings goals werden dus gescoord door Alex Iafallo die daarmee zijn eerste hattrick uit zijn NHL-carrière pakte. Zijn gelijkmaker voor de 2-2 viel in de 58ste minuut. Na 24 seconden in overtime schoot hij op een mooie pass van Anze Kopitar de winnende goal achter Coyotes goalie Adin Hill.

Buffalo Sabres – Montreal Canadiens 1-3

Jack Eichel prikte alweer zijn dertigste goal binnen voor Buffalo. Maar het mocht niet baten want de punten gingen mee naar Canada. Drie unanswered goals verder leverde Nick Suzuki en Joel Armia twee assists op.

New Jersey Devils – Nashville Predators 5-6 SO

Altijd lekker om van het team te winnen waar je een maandje geleden werd ontslagen moet ex Devil John Hynes gedacht hebben. Eerst kwamen de Predators op voorsprong tot aan de 2-2. Daarna was het drie keer de Devils die iedere keer een voorsprong pakte. Paval Zacha scoorde twee keer voor New Jersey en Filip Forsberg deed dat voor Nashville. In overtime kregen de Predators de meeste kansen met zeven schoten maar Mackenzie Blackwood gaf zich nog niet gewonnen. Dat deed hij pas bij de shootouts toen hij kansloos was op de game winning shootout van Matt Duchene.

Previous Nederland U20 heeft weinig moeite met zuiderbuur België
Next Tilburg Trappers wint nipt van Duisburg