Olympisch Kwalificatietoernooi, Halve finales beker NL en BE, Trappers, Oefeninterlands Dames


Weer een nieuwe aflevering van de Face-Off Podcast! Dit keer praat Cor Machielsen met Ed Versteeve, Paul Korf en Graeme McTaggart over de laatste ontwikkelingen in de BeNe League. Zo wordt de soap van het olympisch kwalificatietoernooi besproken. De halve finale van de bekers in Nederland en Belgie, de oefenwedstrijden van de Nederlandse Dames tegen Oostenrijk en de Tilburg Trappers die zonder te spelen uit liepen op naaste belager Herner EV.

Luister ook via Spotify, Google, of Apple


Altijd als eerste de nieuwe aflevering op je telefoon? Abonneer je dan op onze podcast via iTunesSpotifyAnchor of een van de andere platforms. 

Previous Nieuwe, Slowaakse, import voor Select 4-U Devils Nijmegen
Next WK U18 Dames, BeNe League verrassingen, OKT en Jonge spelers