Devils winnen op bezoek bij Canadiens tijdens thanksgiving

Devils

Op thanksgiving was er één wedstrijd in de NHL en die werd gespeeld in Canada te weten Montréal. P.K. Subban ging op bezoek met de Devils bij zijn oude club de Canadiens.

Montreal Canadiens – New Jersey Devils 4-6

In de eerste periode werd er in een tijdsbestek van één minuut drie keer gescoord. Een voor Montréal en twee voor New Jersey. De tweede periode ging gelijk op met vier goals netjes verdeeld.
Nadat Damon Severin de stand na 48 minuten op 3-5 bracht leek het gespeeld. Maar zestien seconden later was de marge al weer een doordat Artturi Lehkonen de 4-5 maakte. In de laatste tien minuten lukte het niet voor de Canadiens om de gelijkmaker te forceren. En bracht Blake Coleman met een empty netter de eindstand op het bord met zijn tweede goal van de avond.