Hurricanes walsen Senators plat, Capitals verliezen na shootouts van Coyotes


Face-Off IJshockey NHL

Maar twee wedstrijden vannacht. Waarbij Carolina Hurricanes over de Ottawa Senators heen walste. En Washington Capitals na vijf overwinningen op rij in de shootouts verloor van de Arizona Coyotes. Hierbij de update.

Carolina Hurricanes – Ottawa Senators 8-2

Carolina eindigde hun vier game losing streak. Door flink huis te houden tegen de Ottawa Senators en met 8-2 te winnen. Pas na de 36ste minuut en een 5-0 voorsprong voor de Canes wisten de Senators pas te scoren. Sebastian Aho scoorde twee goals en zijn kompaan Joel Edmunson scoorde een goal en had twee assists in huis voor de Hurricanes.

Washington Capitals – Arizona Coyotes 3-4 SO

Arizona bouwde een voorsprong na 21 minuten van 0-3. Die werd verspeelt doordat Evgeny Kuznetsov twee keer scoorde en T.J. Oshie in de laatste minuut de gelijkmaker maakte. In de shootouts misten juist die beide heren voor de Capitals en wisten Conor Garland en Nick Schmaltz wel te scoren voor de Coyotes.

Previous Marée Dijkema in Stockholm bezig met het WK
Next Selectie Oranje voor Olympisch Kwalificatie Toernooi definitief