Eerste verlies Colorado, sensationele goal Sonny Milano (CBJ)


Face-Off IJshockey NHL

Er waren zes wedstrijden de afgelopen nacht. Colorado verloor voor het eerst dit seizoen en we zagen een sensationele treffer van Sonny Milano van Columbus Blue Jackets. Cor Machielsen en Ed Versteeve brengen jullie weer up to date.

Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche 3-2 OT

Ook Colorado heeft een verliespartij te pakken in dit prille seizoen. In overtime was het Brandon Tanev die voor de Pens shorthanded Philip Grubauer wist te passeren. Voor Pittsburgh was het de vierde zege op rij.

Columbus Blue Jackets – Dallas Stars 3-2

Voor de vierde keer op rij een verliespartij van de Stars, die met 1-6-1 niet al te best aan het seizoen begonnen zijn. Na een 3-1 voorsprong kwam de aansluitingstreffer te laat van de Stars in de derde periode. Sonny Milano scoorde op hele fraaie wijze de 3-1.

Anaheim Ducks – Buffalo Sabres 5-2

Buffalo liep tegen de eerste nederlaag in reguliere speeltijd aan bij Anaheim, dat thuis de derde zege boekte van het seizoen. De Sabres pakten een 2-0 voorsprong, maar de Ducks sloegen terug. Adam Henrique had twee goals en Jakob Silfverberg had een goal en twee assists.

Edmonton Oilers – Philadelphia Flyers 6-3

De uitslag doet anders vermoeden, maar de eerste 30 minuten hield Mikko Koskinen de Oilers op de been met een aantal goede reddingen. In totaal kwam hij tot 49 (!) saves.  De thuisploeg was uiterst effectief: zes goals op 22 schoten, terwijl Philadelphia het doel 52 keer onder vuur nam. Connor McDavid had een goal en vier assists.

San Jose Sharks – Carolina Hurricanes 5-2

De koploper in de NHL ging onderuit bij San Jose Sharks. Evander Kane was de grote man in de eerste 20 minuten, door een loepzuivere hattrick te maken. De Sharks kwamen niet meer in de problemen en pakte zo de derde zege op rij. Tomas Hertl tekende voor een goal en twee assists.

Washington Capitals – Toronto Maple Leafs 4-3

Binnen een minuut en achttien seconden werd het verschil gemaakt in de tweede periode. Het stond 1-2 voor Toronto en na die dikke minuut was het 4-2 voor de Caps. John Carlsson had een goal en twee assists.

Previous Meerle Hilversum - HIJS Hokij U8
Next New Jersey boekt eerste zege, Minnesota in problemen