St. Louis klopt Toronto in eigen huis, eerste puntverlies Buffalo


Face-Off IJshockey NHL

Een rustige speelronde deze nacht in de NHL met twee duels, maar wel met een lekker affiche tussen Toronto en St. Louis. De Blues wonnen in Canada en Columbus zorgde voor het eerste puntverlies van Buffalo.

Toronto Maple Leafs – St. Louis Blues 2-3

De regerend kampioen versloeg één van de favorieten van dit seizoen in eigen huis. De Leafs scoorde twee maal binnen 24 tellen. Het was niet voldoende. Alex Pietrangelo scoorde de winnende, het was zijn 400e punt in de NHL.

Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres 4-3 OT

Stuivertje wisselen was het devies dit duel. De thuisploeg nam een 2-0 voorsprong, daarna volgden drie goals van de bezoekers. De Blue Jackets pakten uiteindelijk in overtime de zege via Alexandre Texier. Het betekende het eerste puntverlies voor Buffalo.

Previous Onbegrip bij Ducks-achterban over roster cut naar San Diego Gulls
Next Van Nes met goed gevoel van het ijs na eerste wedstrijd voor Bobcats