Yeti’s in samenwerking met Trappers in Eerste Divisie


Yeti's Breda

Breda Yeti’s gaat komend seizoen in de Eerste Divisie spelen. Dat is het gevolg van een samenwerking met ‘grote broer’ Tilburg Trappers. De clubs werken samen om het ijshockey in de regio steeds verder op de kaart te zetten.

YETI’S AMBITIEUS

De Yeti’s, sinds 2016 actief in het Nederlandse ijshockey, zullen komend seizoen een flinke stap omhoog maken. De complete ploeg van Tilburg Trappers III wordt overgeschreven naar Breda. De thuiswedstrijden zullen zo veel mogelijk op de ijsbaan in Breda gespeeld worden. “Dit om het publiek in Breda en omstreken verder kennis te laten maken met de sport.”

Tekst gaat verder onder de foto

Breda Yeti's

De samenwerking beperkt zich niet tot het seniorenniveau, maar ook de banden met de jeugd worden aangehaald. Met name op het gebied van jeugdleden werven voor de ijshockeyscholen en de U8-U12 teams zal het verbond sterker worden. Ook zijn er verdere afspraken gemaakt over het opleiden van trainers en officials.

Previous Martijn Geerligs van Amsterdam naar Zoetermeer
Next Justin Williams vertrekt uit NHL, maar laat de deur op een kier