Op naar het nieuwe seizoen: Yeti’s Breda


Terwijl de BeNe League teams zich weer voorbereiden op de start van het nieuwe seizoen, blijven ook de ‘kleinere’ ijshockey verenigingen niet stil zitten. Zo ook de ijshockeyclub Yeti’s Breda.

NIEUWE BOARDING

Zij hebben deze zomer, in samenwerking met de gemeente en Optisport, een nieuwe boarding laten plaatsen rondom de ijshockeybaan. Met de plaatsing van deze boarding zetten de Yeti’s weer een extra stap in de snelle ontwikkeling en groei van de ijshockeyvereniging.

Nu de ijshockeybaan deze upgrade heeft gekregen, is Breda klaar om ook in de eigen thuisstad wedstrijden te faciliteren. De thuiswedstrijden, behalve de u8 t/m u12 wedstrijden, vonden voorheen nog in Dordrecht plaats.

ORANJE DAMES

En natuurlijk moet de nieuwe ijshockeybaan gelijk goed gebruikt worden, dus kwamen de twee toppers Michelle Noë en Glynis Barton van het gouden dames team langs, om de spelers van de u8 en u10 de eerste training van het seizoen te geven.

Foto: Ijshockeyvereniging Yeti’s Breda

Om de nieuwe baan goed in te wijden, zal aan het begin van het seizoen een wedstrijd of evenement georganiseerd worden door de Yeti’s Breda. Meer details hierover zullen op een later moment door de club verspreid worden.

Previous UNIS Flyers Heerenveen presenteert Todd Ratchford als tweede import
Next Trappers laat zien mee te kunnen op DEL2 niveau