UNIS Flyers Heerenveen presenteert Todd Ratchford als tweede import


Todd Ratchford

De zoektocht naar een tweede import in Thialf is afgerond. UNIS Flyers Heerenveen heeft de 22-jarige Todd Ratchford aan de selectie toegevoegd. De Canadese verdediger komt over van de University of Windsor uit de Canadese universiteitscompetitie. 

OPNIEUW GEEN AANVALLER

Afbeeldingsresultaat voor Todd Ratchford

Waar velen een aanvallende versterking hadden verwacht bij de runner-up van het afgelopen BeNe League seizoen, komt er dus opnieuw een defensieve versterking voor Heerenveen. “We hebben geen haast gemaakt met het zoeken naar een tweede import en alle opties overwogen. Uiteindelijk zijn we tot de conlusie gekomen dat Ratchford voor ons de beste optie is. Hij is zowel verdedigend als aanvallend sterk en komt uit een sterke competitie. Samen met Trevor Hunt en Pippo Limnell kan hij leiding geven aan de jongere jongens in onze verdediging, om zo te zorgen voor nog meer stabiliteit. Hoe sterker je verdediging, hoe meer kans je hebt om wedstrijden en kampioenschappen te winnen.” zegt coach Mike Nason op de website van de Friezen.

Ratchford speelde twee seizoenen voor de University of Windsor. In 55 wedstrijden was hij goed voor negen doelpunten en 23 assists.

Previous Face-Off steunt internationaal jeugdtoernooi Chiefs Leuven
Next Op naar het nieuwe seizoen: Yeti's Breda