Niek en Pim van der Meulen naar UNIS Flyers Heerenveen


UNIS Flyers Heerenveen heeft twee nieuwe namen aan de selectie van het komende seizoen toegevoegd. De Friezen hebben de broers Van der Meulen vastgelegd. De 22-jarige Niek komt over van EC Nordhorn in Duitsland, de 17-jarige Pim maakt de overstap van Capitals Leeuwarden.

VAN DER MEULEN BEKENDE NAAM

De heren Van der Meulen zijn geen onbekenden in Thialf. Niek speelde al BeNe League voor Heerenveen in het seizoen 2015/2016 en kwam daarna twee seizoenen voor Eindhoven uit. Afgelopen seizoen was de verdediger goed voor veertien punten (4G, 10A) bij Nordhorn in de Regionalliga.

Ook Pim kent Thialf; hij maakte de overstap van het tweede team van Heerenveen naar Leeuwarden. In de Elfstendhal deed de 17-jarige forward het zeker niet verkeerd; hij werd er topscorer van de ploeg met negentien goals en dertien assists.

Previous Ron Berteling Schaal in de Uithof op zaterdag 21 september
Next Senna Peeters naar Halifax Mooseheads via CHL import draft