NewCold Midnight Sun Tournament 2019 dit weekend in Dordrecht


In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juni vindt in de Sportboulevard in Dordrecht de derde editie van het NewCold Midnight Sun ijshockeytoernooi plaats. Acht teams uit Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk zullen strijden om de eer tijdens één van de kortste nachten van het jaar.

MIDNIGHT DEELNEMERS

Midnight Sun Tournament

De deelnemende ploegen aan het toernooi zijn Belgium Boozers (BEL), Rouen Old School (FRA), Euroliners (een mix uit DUI, FRA en GBR), Blue Elke Aachen (DUI) en de vier Nederlandse teams Admiral’s Kings & Queens, The Rumours, Flying Dutchmen Hockey en Yeti’s Breda. De strijd barst vrijdagavond los om 21:00. Op zaterdagochtend wordt om 9:00 de Michiel de Ruyter trofee uitgereikt aan de winnaar.

Het toernooi wordt georganiseerd door de Flying Dutchmen, een team dat in verschillende samenstellingen sinds 2012 deelneemt aan toernooien in binnen- en buitenland. De entree voor het evenement is gratis. Meer informatie vind de op de website van het toernooi.

Heb jij het Face-Off Magazine al besteld? ⇒ Wees er snel bij!

Previous Jim Gudden van Nijmegen Devils naar Zoetermeer Panters
Next Maxime Pellegrims, interview in de gym