Jim Gudden van Nijmegen Devils naar Zoetermeer Panters


Jim Gudden Zoetermeer Panters
Foto: Paul Nicolaassen

Zoetermeer Panters heeft zijn derde versterking, op het ijs, voor het komende seizoen binnen. Na coach Alex Andjelic, Cas Neuman en Dean Versteeg trekt ook Jim Gudden het blauw en geel van Panters om de schouders.

GUDDEN: JONG MAAR ERVAREN

De 24-jarige forward speelde, na het omvallen van de BeNe League tak van Eindhoven Kemphanen, één seizoen voor AHOUD Devils Nijmegen. Met die ploeg won hij afgelopen jaar zowel de beker als de nationale titel. Hij genoot zijn jeugdopleiding in Den Bosch bij Red Eagles, voordat hij in 2014 de overstap maakte naar Tilburg Trappers, waar hij niet direct in het Oberliga team speelde.

Lees ook: Dean Versteeg maakt overstap van Amsterdam naar Zoetermeer

De twee seizoenen erna deed hij dat wel; in 64 duels kwam de forward tot drie goals en vier assists en pakte hij twee Oberliga-kampioenschappen op Stappegoor. In 2017 maakte Gudden deel uit van het toekomstteam van Trappers dat in de BeNe League speelde. Ondanks zijn 24 jaar speelde inmiddels 163 competitieduels in Nederland (en de Oberliga) en weet dus wat er op het ijs ‘te koop’ is.

Heb jij het Face-Off Magazine al besteld? ⇒ Wees er snel bij!

 

Previous Studie & Sport; met ijshockey in Luik
Next NewCold Midnight Sun Tournament 2019 dit weekend in Dordrecht