UNIS Flyers Heerenveen trekt Jord Smit aan


Jord Smit UNIS Flyers
Foto: Kurt Tops

UNIS Flyers Heerenveen heeft Jord Smit aangetrokken van Microz Eaters Limburg. De 22-jarige winger kwam vijf seizoenen uit voor de Eaters.

SMIT BACK HOME

Hij maakt daarmee de keuze om weer terug te keren naar zijn roots. De aanvaller is Fries in hart en nieren, afkomstig uit Grouw. Hij speelde in het CTO bij Eindhoven High Techs, waarna hij na één jaar in Canada bij de Limburgers aansloot. Hij speelde 110 duels in de Eredivisie/BeNe League voor Eaters en kwam daarin tot 51 punten (23G, 28A).

Jord Smit UNIS Flyers
Foto: Kurt Tops

De geboren Fries is geen onbekende voor Flyers-coach Mike Nason; Smit maakte deel uit van het Nederlands team dat afgelopen april in Estland aantrad in Division IA. Heerenveen sloot het reguliere seizoen in de BeNe League af als nummer één, maar verloor de finale van Herentals in vier duels.

Previous Antwerp Phantoms keert tevreden terug van EuroChem Cup in Rusland
Next Selectie en staf Nederland U18 Dames krijgen steeds meer vorm