Deelnemers Thialf Icehockey Cup 2019 bekend


Team NL Krefeld Thialf IceHockey Cup
Foto: Jurjen Westra, Face-Off

Thialf Icehockey Cup 2019

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vind voor de tweede keer in successie de  Ice Hockey Cup plaats. Na een geslaagde versie in 2018 zijn er weer vier teams bereid om in Thialf te Heerenveen aan hun pre-season voorbereidingen te werken. Op sociale media zijn inmiddels via diverse bronnen de deelnemende teams voor 2019 uitgelekt:

Krefeld Pinguine

Fishtown Pinguins Bremerhaven

Iserlohn Roosters

Tilburg Trappers

Het speelschema en wanneer de kaartverkoop start zijn nog niet bekend en zullen te zijner tijd door Thialf worden bekend gemaakt. De eerste editie van de Thialf Icehockey Cup werd gewonnen door Fischtown Pinguins. De DEL-club uit Bremerhaven won in de finale met 6-3 van Krefeld Pinguine. De wedstrijd om de derde plaats werd een prooi voor Düsseldorfer EG. Dat versloeg Team NL, met veelal spelers van Tilburg Trappers, met 4-0.

Previous Golden Sharks Mechelen presenteert Kevin de Winter en Stef Vermeulen
Next Ruud Vreeman afgetreden als voorzitter IJshockey Nederland