Kijktip: Daniel Sprong is met zijn Anaheim Ducks de NHL Free Game


Daniel Sprong

Goed nieuws voor diegenen die vrij hebben, de wekker vroeg willen zetten of met wat minder slaap naar de vrijdag kunnen! De wedstrijd San Jose Sharks vs Anaheim Ducks is de NHL Free Game. Dat houdt in dat iedereen de verrichtingen van Daniel Sprong in de Shark Tank live kan meekijken. De puck drop is om 4:30 uur Nederlandse tijd.

DUEL VOL BELANGEN

Het duel is een belangrijke pot voor beide ploegen die bijna halverwege het seizoen zijn. De Sharks hebben 45 punten, waar de ploeg van onze landgenoot op 43 punten staat. San Jose heeft de tweede plek in de Pacific Division in handen, Anaheim staat op plek vier. De Ducks staan op dit moment op de eerste Wild Card plek in de Western Conference.

Sprong vierde Kerst bij zijn ouders en is gebrand om weer te knallen. De laatste wedstrijden liet hij goed spel zien, maar dat bracht hem geen goals op. De 21-jarige Amsterdammer leverde tot nu toe drie goals, één assist en een shootout treffer af in het shirt van Anaheim.

De wedstrijd is op de site van de NHL te vinden.

Previous De Tabellenführer verliest op Boxingday in Essen
Next #7 - Michelle van Ooijen - Defence - Red Eagles Den Bosch