München en Augsburg naderen Mannheim na derde verlies op rij


Face-Off IJshockey DEL

Speelronde 24 van de DEL heeft weer plaatsgevonden en Cor Machielsen zag Mannheim voor de derde keer op rij verliezen en München en Ausburg op drie en vijf punten komen.

Pinguins Bremerhaven – Iserlohn Roosters 4-1

De mannen uit Bremerhaven kruipen langzaam richting de top. Wederom werd er een redelijk makkelijke overwinning behaald, dit keer tegen de Roosters. Al snel stond het 1-0 door een short handed goal van Nicholas B. Jensen. Wederom Jensen met de 2-0 in de tweede periode. Jan Urbas scoorde de 3-0 voordat Iserlohn wat terug kon doen via Anthony Camara. Het laatste woord was voor Miha Verlic die de 4-1 maakte.

Augsburger Panther – Krefeld Pinguine 4-0

Goalie Oliver Roy pakte al weer zijn vierde shutout voor Augsburg. Adam Payerl scoorde een hattrick en Thomas Jordan Trevelyan pikte ook een goal mee.

THOMAS SABO Ice Tigers – Düsseldorfer EG 2-3

Na een 2-0 voorsprong door twee goals van Leonhard Pföderl binnen veertig minuten, stonden de Ice Tigers na zestig minuten toch zonder punten. In de laatste tien minuten scoorden Alexander Bartra, Ryan McKiernan en John Henrion voor de DEG.

Schwenninger Wild Wings – ERC Ingolstadt 3-4

Ingolstadt weet weer eens te winnen, al ging dat niet op een makkelijke manier. Tot de 55e minuut stond men met 3-2 achter totdat Tyler Kelleher en Maurice Edwards binnen dertig seconden scoorden, zodat na vier nederlagen op rij weer eens een zege werd behaald.

EHC Red Bull München – Grizzlys Wolfsburg 5-1

Het grote overwicht qua schoten op goal met 48-19 was ook in de stand te zien. Tot aan de dertigste minuut kon goalie David Leggio het tot één tegentreffer beperken, maar na de gelijkmaker door de Grizzlys kwamen de Red Bulls op stoom. Mark Voaks, Jakob Mayenschein en twee maal Tobias Eder zorgden voor de ruime winst.

Adler Mannheim – Eisbären Berlin 2-3

Ondanks een ruim overwicht qua schoten voor Mannheim stond het tot laatste minuut 2-2. Totdat achttien seconden voor tijd Florian Busch Berlijn de overwinning bezorgde.

Kölner Haie – Straubing Tigers 2-1

De Haie pakte een kleine overwinning tegen de Straubing Tigers. De stand was al bereikt halverwege de wedstrijd, door goals voor de Haie van Michael Zalewski en een powerplay goal van Sebastian Uvira. Vladislav Filin scoorde voor de Tigers.

Stand per 3 december

Previous Breaking: Daniel Sprong getraded naar Anaheim Ducks!
Next 'Amsterdam Tigers stapt mogelijk volgend seizoen uit BeNe League'