Lester Brown, offensieve aanwinst voor Bulldogs Luik


Roster Update Bulldogs

Nog een sterke Nederlander voor Luik

Zonet bevestigden Bulldogs Luik de inkomende transfer van Lester Brown. Deze, in Amsterdam geboren, aanvaller speelde de voorbije jaren in Noord-Amerika. Pendelend tussen Canada en de VS heeft deze Amerikaanse Nederlander heel wat ervaring.  De voorbije vier seizoenen actief in de FHL, een profesionele ice hockey league in de Midwest. In die 4 jaar scoorde hij welgeteld 84 punten op 84 gespeelde wedstrijden.

 

84 punten in 84 FHL games gescoord

Perfecte statistieken natuurlijk om nu weer in eigen regio te kunnen schitteren. De een meter 88 grote Nederlander, die ondertussen tevens de Amerikaanse nationaliteit bezit, valt niet onder het import-statuut. Lester kon de sportieve verantwoordelijken van Bulldogs Luik overtuigen en dwong zo een overeenkomst af met de club uit de Vurige Stede. Zo zal de 27-jarige forward ongetwijfeld de komende dagen zijn debuut kunnen maken in onze BeNe League competitie als zijn transfer officieel afgerond is.

 

We hadden zoeven Lester aan de lijn voor een korte reactie : ” I had an offer for FHL Elmira but I didn’t go along with their proposal. I’ve been the last 2 years of and on in contact with Coach Vincent of the Bulldogs. He as you well know, was a very good hockey player and I have heard that he is a very good coach too. I can learn from him. Besides that I am really looking forward to play on wide ice again after so many years.  I hope I will help to make this  season great for the team and the fans.

Zonder twijfel een flinke aanwinst, met fysieke présence en de nodige skills, deze Lester voor de troepen van Coach Paul Vincent.

Previous Daniel Sprong 'healthy scratch' tegen Washington Capitals
Next Duitsland verliest van Rusland B in overtime, Zwitserland wint nipt van Slowakije