Daniel Sprong ‘healthy scratch’ tegen Washington Capitals


Daniel Sprong zal vannacht niet spelen tegen Washington Capitals. De jonge Nederlander is als ‘healthy scratch’ aangemerkt. Gisteren werd bekend dat Pittsburgh Zach Aston-Reese en Garrett Wilson uit Wilkes-Barre hadden opgeroepen. Dat gaf al een donkere wolk boven de speelkansen van onze landgenoot.

MOEIZAAM

Het seizoen van Sprong is moeizaam te noemen. Hij speelt op de vierde lijn, met vaak defensief ingestelde lijngenoten die hem niet voldoende in stelling kunnen brengen. Ondanks een gelimiteerd aantal minuten per wedstrijd, zette de 21-jarige winger vier assists op de teller tot nu toe. De toekomst zal uitwijzen of er snel weer speeltijd aan zit te komen, of dat het wellicht beter is om zijn NHL heil elders te gaan zoeken. Op dit moment zijn daar overigens nog geen signalen voor.

Previous Brno, Malmö en Pilsen bijna zeker van volgende play-off ronde
Next Lester Brown, offensieve aanwinst voor Bulldogs Luik