Interview met Dmitry Chernyshenko (KHL) en René Fasel (IIHF)


Zoals jullie weten was Cor Machielsen in Wenen voor de KHL World Games. Tussen de wedstrijden door was er een persconferentie met de presidenten van de KHL Dmitry Chernyshenko en IIHF Rene Fasel. Cor was erbij en stelde de vraag of in de toekomst de kampioen van de NHL een wedstrijd zal spelen tegen de kampioen van de KHL. Beide heren waren daar zeer positief over, want daar zijn ze namelijk al jaren mee bezig om dat voor elkaar te krijgen. Tot op heden Is NHL president Garry Bettman is nog niet om. Vrijdag 2 november staat er weer een meeting in Helsinki op het programma tijdens de NHL Global series en dan wordt dit agendastuk weer besproken.

Previous Voorspellingen BeNe League: 'Flyers en Eaters favoriet voor de finale, Herentals voor kampioenschap'
Next Analyse: NHL Global Series naar Praag, Stockholm, Duitsland en Zwitserland, maar met welke teams?