Tweede import voor Trappers, diversiteit in de ijshockeywereld, tweede Nederlandse team in de Oberliga en Adam Logozzo


Moet Tilburg Trappers alsnog een tweede import halen nu er veel blessures zijn, het toekomstteam is ‘leeggevist’ en de DEL2 de deur heeft dicht gedaan en er daardoor budget overblijft?

Tilburg Trappers Face-Off IJshockey Oberliga
Foto: Arie Leeuwesteijn

Jacco: Nee joh. Ondanks de blessures draaien ze prima. Ik zou niet in paniek een import gaan halen om de gaten te dichten

Jeroen: Dat zou ik denk ik nog niet doen. Ze draaien nog steeds bovenin mee in de Oberliga. Aangezien ze nog steeds bovenin mee draaien, is het totaal niet nodig.

Jonathan: Ik zou niet beginnen aan een (extra) import, nee. Ze doen het nu nog prima, en een beetje weerstand in de competitie is ook nooit verkeerd. Als ze spelers nodig hebben, zou ik er eerder voorstander van zijn om een extra speler uit de BeNe League te halen.

Ed: Ik zou zeggen van niet. Trappers laat op dit moment zien ook zonder de inbreng van een tweede import een rol van betekenis te spelen in de Oberliga. Het vertrek van Parker Bowles werd met angst en beven tegemoet gezien, maar het valt in de praktijk wel mee. Elke ploeg heeft wel eens te maken met een blessuregolf, daar moet je mee zien te dealen. Ik zou niet in blinde paniek een import gaan halen en ik geloof er ook niet in dat Tilburg zich laat leiden door korte termijn visie op dat vlak.

Previous Sprong beleeft week van uitersten in West-Canada
Next Antwerp Phantoms pijnlijk onderuit in beker, maar blikt vooral vooruit