Overzicht: alternate jerseys terug in NHL met Whalers, Ducks en outdoor games


In tegenstelling tot vorig seizoen, toen Adidas eerst graag even de normale tenues wilde verkopen, zijn derde tenues dit jaar weer toegestaan. Dat betekende voor een groot aantal teams dat het tijd was om helemaal los te gaan.

De Anaheim Ducks en Carolina Hurricanes spannen de kroon met meer dan drie jerseys, maar er zitten genoeg andere coole outfits bij. Net als de Ducks zijn er bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes bij de Edmonton Oilers en de Vancouver Canucks.

Nog niet iedereen heeft een ‘alternate jersey’ onthuld, maar dat zal ongetwijfeld wel gebeuren. Chicago Blackhawks, Boston Bruins, Pittsburgh Penguins en Philadelphia Flyers spelen een outdoor game. Waarschijnlijk wachten die met de onthulling en het spelen met het tenue tot die datum.

Previous Zwarthoed scoort tweemaal voor SDE HF
Next NHL Global Series, Bekercompetities, sterke spelers NHL en krachtsverhoudingen in de BeNe League