NHL Preview Podcast: Alles over Nylander, Karlsson, Sprong en Gritty


Het werd weer eens tijd om een podcast op te nemen en niet zomaar eentje! De NHL staat op het punt te beginnen en om daar echt goed voorbereid aan te beginnen moet je je zeker bij laten praten door Tim Gerth, Tom de Groot en Rowdy van Grieken.

In een zeer uitgebreide en (sorry) lange podcast, wordt je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de NHL. Naast de ‘usual suspects’ kijken we ook naar de aanstormende talenten, de ontwikkelingen binnen de clubs en de ontwikkeling van Daniel Sprong. Hoewel het grootste gedeelte natuurlijk bloedserieus is, wordt er ook genoeg gelachen. Ga er dus lekker voor zitten en laat ons vooral weten wat je ervan vond!

Je kan er eventueel voor kiezen om door te klikken naar het onderwerp waar jij meer over wilt weten. De Pacific (5:55), Central (23:35), Atlantic (39:40) en Metropolitan Division (1:11:48) komen stuk voor stuk voorbij. Stanley Cup Final (1:26:03). Daniel Sprong (1:28:50).

Ook niet onbelangrijk: vanaf heden kun je je via ALLE grote podcastaanbieders abonneren op de Face-Off Podcast. Of het nou gaat om Spotify, Apple Podcast of Breaker, Face-Off zorgt ervoor dat jij niets hoeft te missen!

Luister naar de Face-Off Podcast: De NHL Preview Show XXL

Previous NHL Draft Watch: Welkom in het jaar van Hughes
Next Ruime zege Tilburg Trappers op Herner EV