Raphaël Joly voorlopig uitgeschakeld door ziekte


De Nederlandse forward zal voorlopig niet op het ijs acte de préséance geven bij de Saale Bulls in Halle. De president van de club Daniel Mischner deelde mede dat de speler te ziek is en dat ze samen overeen zijn gekomen om het contract voorlopig nog niet in te laten gaan. Er werd verder geen mededeling gedaan over de aard van de ziekte.

Zowel het management, de spelers, als de fans zijn geschokt en wensen Raphaël Joly een voorspoedig herstel toe.
Raphael Joly
Raphaël zelf is ook zwaar teleurgesteld over de situatie maar hoopt op een spoedig herstel en had er graag bij geweest om voor de Bulls vanaf het begin van het seizoen te strijden voor de titel in de Oberliga.

Afgelopen seizoen bij Duisburg miste Joly ook de start van het seizoen door een operatie aan de schouder.

Prioriteit voor de Saale Bulls is het (tijdelijk?) vervangen van Joly door een vervangende import, de lang geblesseerde Kai Schmitz vervangen en iemand de plek in laten nemen van de plotseling gestopte Philipp Gunkels.

Previous Jac Scholtes opnieuw bij Bulldogs de Liège!
Next Spot On: Na 22 jaar krijgt Ray Bourque eindelijk zijn beloning