Jac Scholtes opnieuw bij Bulldogs de Liège!


Roster Update Bulldogs

Zojuist maakte BeNe-topper Bulldogs Luik de komst van Jac Scholtes bekend; zeg maar : de terugkomst! De ondertussen 58-jarige Limburger zal als hoofdtaak de Beloftenploeg, uitkomend in het Belgische Divisie 1-kampioenschap, onder zijn vleugels nemen. Daarnaast zal Jac Head Coach Paul Vincent bijstaan bij het trainen van de diverse jeugdteams van Bulldogs.

Scholtes’ come-back versterkt de omkadering

Jac Scholtes, ook jaren actief bij Eaters Geleen, kent de Luikse club goed (en omgekeerd) daar ie van 2013 tot 2015 reeds in Luik aan de slag was als assistant van Danny Peters.  Dit Nederlands trainersduo haalde in 2014 en de Belgische Titel en de Belgische Beker naar de Vurige Stede.

U19-Kampioenen laten doorgroeien tot Elitespelers

Zoals Head Coach Vincent eerder stelde is de uitbouw van de jeugdwerking prioritair voor Bulldogs en daarin past de komst van Jac Scholtes, vorig jaar actief in Zweden, perfect.

Het Luiks U19 team, vorig seizoen trouwens Belgisch Kampioen in zijn leeftijdscategorie, zal de ruggegraat vormen van dit Beloftenteam in Divisie 1 en opdracht wordt het natuurlijk deze talentvolle knapen klaar te stomen voor het grote werk ; de BeNe League!

Previous Britt Wortel en Maree Dijkema naar Zweedse competitie
Next Raphaël Joly voorlopig uitgeschakeld door ziekte