Rodney van Horrik en Branko Dijstelbloem naar Golden Sharks Mechelen


Golden Sharks Mechelen Face-Off IJshockey BeNe League

Gisteravond werden twee bijkomende versterkingen door BeNe League promovendus Golden Sharks bekendgemaakt; twee jonge Nederlanders vervoegen de troepen van Coach Jesse Raekelboom in Mechelen.

Sterker in de breedte, met oog voor toekomst

Dijstelbloem

De bijna 18-jarige Branko Dijstelbloem startte als 7-jarige bij Eindhoven en trok wat later via Grefrath en Essen naar de Duitse vierdeklasser Neusser EV. De jongeman uit Geldrop had reeds toegezegd bij Eindhoven Kemphanen. Door het wegvallen van dit BeNe team, moest weer uitgekeken worden naar een nieuwe opportuniteit en deze werd gevonden in het Belgische Mechelen. Branko speelde de voorbije seizoenen al wat jeugdtoernooien met Cold Play Mechelen mee en de relatie met voorzitter Gunter Bosmans is er al jaren. De beloftevolle forward was dan ook snel rond met het Mechels Bestuur dat tevreden een extra troef met groeipotentieel aan zijn roster kan toevoegen.

Win-Win voor allen

 

Rodney van Horrik

En eens de gesprekken met Branko op gang, bleek ook Rodney van Horrik meer dan geïnteresseerd om in Mechelen te trainen en te spelen. Rodney (23) is een laatbloeier die het voorbije seizoen debuteerde in de hoofdmacht van Kemphanen. Ook voor Rodney is de leuze dat BeNe een must is voor het aanstaande seizoen om verder te kunnen groeien als speler. De aanvaller uit Venray zal dus samen met maatje Branko naar Mechelen verhuizen. En dat doen beide jongelui ook letterlijk ; het plan is immers het hele seizoen lang in Mechelen te verblijven om alzo flink te trainen en veel te leren en niet continu te pendelen en uren in wagen te zitten.

Previous Mechelen Golden Sharks contracteert tweede import : Jordan Steger
Next Speelschema update: We zijn bijna rond met de competitie!