Vegas Golden Knights pakt winst in tweede finaleduel


Stanley Cup Playoffs NHL

Nadat onze redacteur Cor Machielsen Connor McDavid de winnende goal zag maken voor Canada op het WK, kon hij gelijk door naar Winnipeg Jets vs Vegas Golden Knights. Hij zag Marc-André Fleury opnieuw uitblinken.

Winnipeg Jets – Vegas Golden Knights 1-3

Bij de vorige wedstrijd lagen er al heel snel twee goals achter Marc-André Fleury. Dit keer begon hij scherp aan de wedstrijd en boog hij pas na 47 minuten op een power play goal van Kyle Connor. Toen stond het 1-2, want de Knights hadden reeds een voorsprong te pakken door goals van Tomas Tatar en Jonathan Marchessault. De aansluitingstreffer was ook maar van korte duur, want een dikke minuut later was het wederom Jonathan Marchessault die de eindstand op 1-3 bepaalde.

De stand in de finale is nu 1-1 en het gehele ensemble verplaatst zich nu naar Las Vegas voor wedstrijd drie en vier.

Previous WK IJshockey 2018: Bekijk live de wedstrijden van 15 mei
Next Canada in overtime langs Letland, Tsjechië wint nipt van Oostenrijk