Washington wint opnieuw bij Tampa Bay


Stanley Cup Playoffs NHL

Washington pakte opnieuw een zege in de serie, Marko Bok zag en praat je bij

Tampa Bay Lightning – Washington Capitals 2-6

Na een knappe zege in de eerste wedstrijd, deed Washington het nog eens dunnetjes over in Tampa, waar de thuisclub na 30 seconden al tegen een achterstand aankeek. Dat leek de Lightning wakker te schudden en via Brayden Point en Steven Stamkos was het al snel 2-1 voor Tampa. Devante Smith-Pelly maakte de 2-2 en de slotfase van de tweede periode was beslissend, Washington scoorde twee late goals en ging met een 4-2 voorsprong de derde periode in. Alex Ovechkin zelf gooide na dik drie minuten de deur dicht voor Tampa en zo boekten de Capitals een cruciale zege op weg naar de Stanley Cup finale. Morgennacht is de derde wedstrijd, in Washington (mb)

Previous Zweden wint van Zwitserland en de Duitsers verslaan de Finnen
Next Rusland en Noorwegen winnen middagduels