Tilburg Trappers kan Oberliga titel pakken in Deggendorf


Tilburg Trappers Deggendorfer SC

Game 4, match point voor Tilburg Trappers. Het kan vanavond in Deggendorf de derde Oberliga titel op rij pakken. Dan moet het wel zorgen dat het vanavond de eerste ploeg wordt die op Deggendorfs grondgebied een play-off wedstrijd wint. Het thuisvoordeel is belangrijk gebleken, Een pittige opgave, maar niet onmogelijk. Of wel?

Trappers Deggendorf

THUIS STERK

Deggendorf weet dat het op een prima thuisrecord kan vertrouwen; gemiddeld wint het zijn duels met 5-2 in de eigen hal. Trappers weet dat het Nick de Ruijter mist, en waar Parker Bowles nu staat is nog niet duidelijk, maar achter nummer 70 staat een heel groot vraagteken voor het duel van vanavond. De Brabanders verloren het eerste finaleduel bij Deggendorf met 3-1.

Toch zal de regerend kampioen met vertrouwen afgereisd zijn, plus dat het niet aan het ‘liever thuis’ scenario wil meewerken. Het wil de serie gewoon vanavond afmaken, en dan morgen een feestje vieren. De vraag is dan wel of Trappers bestand is tegen de druk van de thuisploeg en haar supporters, die vanavond weer met 2700 man aanwezig zullen zijn.

Vandaag zijn we allemaal Tilburg Trappers, de puck klettert om 20:00 uur op het ijs!

Previous Sharks sweepen Ducks, matchpoint voor Pittsburgh, Tampa Bay en Nashville
Next Boston op matchpoint tegen Toronto, Washington trek stand gelijk met Columbus