Nazem Kadri (Toronto Maple Leafs) drie duels geschorst


Het zal er al aan te komen. Nadat gisteren Drew Doughty een duel schorsing aan zijn broek kreeg, moest Toronto Maple Leafs’ Nazem Kadri wel een zwaardere straf krijgen. En die kwam er. Hij moet drie duels toekijken.

Belletje

Tijdens het eerste duel in de NHL play-offs met Boston Bruins beukte Kadri zijn tegenstander Tommy Wingels bruut tegen de boarding. Hij kon ter plekke inrukken, maar kon ook een belletje van de heren van het NHL Department of Player Safety verwachten. Dat belletje kwam vannacht Nederlandse tijd.

Einde play-offs?

Toronto Maple Leafs verloor het eerste duel van Boston. Met een beetje pech zien de Toronto fans Kadri dus in het geheel niet meer in actie. Vannacht is het tweede duel in de best of seven serie.

Previous Tilburg Trappers deelt dreun uit aan Deggendorfer SC: 9-3
Next Flyers als herboren, Jets en Golden Knights denderen door