4 on 4: Het eerste seizoen van Face-Off door de ogen van de redactie


Als je terug kijkt op het afgelopen Face-Off jaar en op de dingen die je gedaan hebt. Wat ga je anders doen? Of juist oppakken? Kortom: Waar kijk jij nu écht naar uit als Face-Off redacteur?

Een Mock Up van het Face-Off magazine dat deze zomer uit zal komen, deze kaft is ter illustratie en niet de definitieve uitvoering

Oscar:  Volgend jaar ga ik mij met nog meer passie en kracht inzetten voor de ijshockeysport! Ik wil ook proberen om meer verschillende artikelen te schrijven. En waar ik naar uitkijk is dat ik over een paar weken in Mei afreis naar het WK in Denemarken om daar dagelijks een soort dagboek bij te houden voor Face-Off om de verrichtingen te volgen tijdens dit WK.

Cor: Volgend jaar ga ik nog vaker naar wedstrijden. Ik heb inmiddels een tripod, camera met afstandsbediening en externe microfoon besteld, zodat ik – ook als ik ergens alleen ben- gewoon reportages en interviews kan maken. Daarnaast kan ik niet wachten op de Face-Off kledij, zodat je dan ook herkenbaar(der) bent voor de mensen.

Jonathan: Volgend seizoen wil ik meer jeugdwedstrijden gaan bezoeken. Dit seizoen ben ik daar in december mee begonnen, maar in combinatie met de uitoefening van de sport zelf en uiteraard het bezoeken van de BeNe-League wedstrijden, is het jammer genoeg toch erg lastig om veel jeugdwedstrijden te bezoeken. Volgend seizoen ga ik proberen beter te plannen, zodat ook deze belangrijke groep meer in het daglicht komt.

Jacco: Volgend jaar zal voor mij nog wat drukker worden. Ik wil echt bij elke club langs en meer contacten gaan leggen. Met wat er allemaal nog op komst is zal het sowieso een druk jaar gaan worden. Als team moeten wij samen gaan kijken naar wat er heel goed is gegaan en wat voor verbetering vatbaar is. Ik kijk ook gewoon heel erg uit naar het nieuwe seizoen. Want als er één ding duidelijk is, is dat ik niet meer zonder ijshockey kan.

Previous Nederland U18 wint na overtime van Servië, boekt tweede zege
Next AHL update: een kijk op de Providence Bruins