4 on 4: Het eerste seizoen van Face-Off door de ogen van de redactie


Wat was voor jou het Face-Off hoogtepunt? En wat was jouw persoonlijke hoogtepunt binnen Face-Off?

Cor: Persoonlijk was dat natuurlijk mijn bezoek aan Edmonton Oilers met de persaccreditatie. Ik had nooit verwacht dat ik overal toegang zou krijgen, dus pas bij de derde wedstrijd kon ik wat doen met video. Maar! We gaan het voor het nieuwe seizoen gewoon weer proberen. Het hoogtepunt voor Face-Off gezien was voor mij de fundraiser voor de dames U18, en het daarbij behorende wereldkampioenschap.

Jonathan: Ik denk dat de bijdrage die via Face-Off aan de U18 dames voor het WK in Mexico gedaan kon worden, hét hoogtepunt van Face-Off dit jaar was. Voor mij persoonlijk geldt dat ik alle momenten en bijdragen dit seizoen als even bijzonder heb ervaren. Mijn hoogtepunt was dan ook het moment dat ik toetrad tot de redactie van Face-Off.

Jacco: Het hoogtepunt voor ons was toch wel het WK U18 dames in Mexico. Het was natuurlijk te gek dat we daar bij konden zijn. Mijn persoonlijke hoogtepunt is Face-Off in zijn geheel. Het is heel mooi om te zien met hoeveel passie en energie wij dagelijks bezig zijn en hoe de mensen op ons reageren!

Oscar: Omdat je veel dingen doet tijdens een ijshockeyseizoen is het lastig om één ding te noemen. Maar het Face-Off hoogtepunt was toch wel het verslag tijdens het WK in Mexico voor de dames U18. Maar natuurlijk ook de reizen van Cor en Richard naar de NHL. Mijn persoonlijke hoogtepunt dit seizoen was mijn eerste long-read interview in November met de inmiddels huidige hoofdcoach van Nijmegen Alexander Jacobs.

Previous Nederland U18 wint na overtime van Servië, boekt tweede zege
Next AHL update: een kijk op de Providence Bruins