4 on 4: Het eerste seizoen van Face-Off door de ogen van de redactie


Kun je kort vertellen wat jouw rol binnen Face-Off is?

Van links naar rechts: Jacco van Keulen, Oscar de Kunder, Cor Machielsen en Jonathan van Osta

Jacco: Ik ben onderdeel van de vijfkoppige V.O.F. én verantwoordelijk voor de marketing en financiële gedeelte. Verder probeer ik naar zo veel mogelijk verschillende clubs te gaan om wedstrijden te kijken en met mensen te praten wat hen bezig houdt.

Oscar: Ik ben redacteur en AHOUD Devils Nijmegen watcher voor Face-Off. Ik ben elke thuiswedstrijd op de tribunes van het Triavium te vinden, en doe daar verslag van de wedstrijden. Ook als er nieuws vanuit Nijmegen te melden valt, hou ik mij daarmee bezig.

Cor: Ik doe verschillende dingen. Ik ben redacteur, ik zet de lijnen uit voor de dagelijkse NHL Recaps, breng de CHL en AHL onder de aandacht en ben (soms te fanatiek) Edmonton Oilers watcher.

Jonathan: Ik ben redacteur bij Face-Off, en heb de wekelijkse 4-on-4 in beheer. Iedere week bezoek ik wel een of meerdere BeNe-wedstrijden. Daarnaast bezoek ik sinds december periodiek jeugdwedstrijden of -toernooien, om daarvan verslag te doen. Erg leuk om de jeugd ook een podium te kunnen geven bij Face-Off. Achter de schermen doe ik verder de boekhouding van Face-Off.

Previous Nederland U18 wint na overtime van Servië, boekt tweede zege
Next AHL update: een kijk op de Providence Bruins