BREAK! NOS is aanwezig bij Game 4 en eventueel Game 5 in de Bene League finale


HIJS Hokij Den Haag UNiS Flyers Heerenveen Face-Off IJshockey
Foto: Robert Bos

Zojuist sprak Ed Versteeve met Jeroen Grueter van de NOS. Goed nieuws voor alle ijshockeyfans! De NOS is zaterdag aanwezig in Thialf en zondag, indien game 5 nodig zal zijn, aanwezig in De Uithof.

Grueter, zelf groot ijshockeyliefhebber, heeft de finale van de BeNe League op het programma gekregen bij de sportredactie van de NOS voor het komende weekend. ,,Ik heb mijn best weer gedaan, maar het is gelukt! Zaterdag monteren we ter plaatse de beelden van game 4, die dan nog mee kunnen in de late uitzending. Als zondag game 5 nodig is, dan kunnen we dat niet in de uitzending meer krijgen van die avond, maar dan komt het maandag in onze uitzendingen voorbij. In ieder geval mooi dat we weer de aandacht voor het ijshockey hebben!”

STAPJE VOOR STAPJE

UNIS Flyers Heerenveen HIJS Hokij Den Haag IJShockey Face-Off
Foto: Robert Bos

Face-Off sluit zich daar van harte bij aan. Natuurlijk, we zijn best wel eens kritisch (wat ook mag), maar we zijn wel constant in gesprek met de media om het ijshockey op de menukaart terug te krijgen. Helaas zijn live beelden niet mogelijk, maar stapje voor stapje komen we er samen wel. Zeker met een ijshockeydier als Jeroen Grueter die écht oprecht zijn best doet voor de ijshockeysport. En dat mag ook gewoon benoemd worden.

DEN HAAG OP MATCH POINT

De finale van de BeNe League kent een 2-1 stand in het voordeel van HIJS Hokij Den Haag. Het cruciale derde duel in de finale werd na shootouts gewonnen gisteren door de Uithofbewoners. Game 4 wordt zaterdag in Thialf gespeeld waar UNIS Flyers Heerenveen op jacht gaat naar de gelijkmaker in de finale Zaterdagavond dus lekker Studio Sport kijken om te genieten van onze sport!

Previous Columbus, Colorado en Florida winnen weer, drama in Ottawa
Next Uitzeges voor de Greens en de Army Men